• fr
  • en
30ième édition   10 - 26 juin 2022
26 restaurants participants
Retour à la liste

Nyx food & wine experience

Boulevard du Jazz 13 - 4370 BELVAUX
Boulevard du Jazz 13 - 4370 BELVAUX
Méditerranéenne
Menu Restodays

Menu Restodays LUNCH 1

 

 

APPETIZER


 TARTARE DE BOEUF JAPONAIS

JAPANESE BEEF TARTAR 3, 6,11

(beef, sauce soja, sesame oil, chilli, sisho)

 

***

 

MAIN DISH

 POULET EN CROUTE DE PARMESAN

CHICKEN IN THE PARMESAN CRUST  1,7

(chicken filet, parmesan crust, grilled potatoes, chicken gravy sauce)

 

***

 

DESSERT 

 HALVA , SORBET AU CITRON ET CANNELLE

HALVA, LEMON CINAMON SORBET  1

 

 

 

OR

 

 

Menu Restodays LUNCH 2

 

APPETIZER

 CEVICHE D¿ESPADON AUX CERISES

SWORDFISH CEVICHE WITH CHERRIES  4

 

***

 

MAIN DISH

 TEMPURA DE MORUE, PETITS POIS & FRITES

COD TEMPURA, PEAS & FRIES 1,4

(cod tempoura, smashed peas salad, french fries)

 

***

 

DESSERT

 SORBET PECHE ET MELON

PEACH & MELON SORBET

 

 

 

 

Menu Restodays DINER 1

 

APPETIZER


 GYOZA AU BOEUF

BEEF GIOZA   1, 6

(minced beef, cabbage, soja, sesame oil)

 

***

 

MAIN DISH

 

PALERON DE VEAU 7

VEAK  SHOULDER

(paleron de veau, purée celeri rave, sauce au café et vanille

 

***

 

DESSERT

 

PROFITEROL   1,3,7

 

 

 

OR

 

 

Menu Restodays DINER 2

 

APPETIZER

 TRIO DE GRAVLAX DE SAUMON

SALMON GRAVLAX  TRIO  4,10,11

(salmon gravlax red and black, sesame, green salad, sauce made of sundried tomatoes)

 

***

 

MAIN DISH

 ROUGET A LA CREME D¿ORANGE, EPINARDS

RED MULLET, ORANGE CREAM, SPINACH  3,4,7,8

(Filet of red mullet , orange cream, spinach cake with almonds)

 

***

 

DESSERT

 EKMEK GREC KATAIFI

GREEK EKMEK KATAIFI   1,3,7,8

(kataifi, greek mastiha cream, pistachio ice cream)

 

Menu Restodays

Menu Restodays LUNCH 1

 

 

APPETIZER


 TARTARE DE BOEUF JAPONAIS

JAPANESE BEEF TARTAR 3, 6,11

(beef, sauce soja, sesame oil, chilli, sisho)

 

***

 

MAIN DISH

 POULET EN CROUTE DE PARMESAN

CHICKEN IN THE PARMESAN CRUST  1,7

(chicken filet, parmesan crust, grilled potatoes, chicken gravy sauce)

 

***

 

DESSERT 

 HALVA , SORBET AU CITRON ET CANNELLE

HALVA, LEMON CINAMON SORBET  1

 

 

 

OR

 

 

Menu Restodays LUNCH 2

 

APPETIZER

 CEVICHE D¿ESPADON AUX CERISES

SWORDFISH CEVICHE WITH CHERRIES  4

 

***

 

MAIN DISH

 TEMPURA DE MORUE, PETITS POIS & FRITES

COD TEMPURA, PEAS & FRIES 1,4

(cod tempoura, smashed peas salad, french fries)

 

***

 

DESSERT

 SORBET PECHE ET MELON

PEACH & MELON SORBET

 

 

 

 

Menu Restodays DINER 1

 

APPETIZER


 GYOZA AU BOEUF

BEEF GIOZA   1, 6

(minced beef, cabbage, soja, sesame oil)

 

***

 

MAIN DISH

 

PALERON DE VEAU 7

VEAK  SHOULDER

(paleron de veau, purée celeri rave, sauce au café et vanille

 

***

 

DESSERT

 

PROFITEROL   1,3,7

 

 

 

OR

 

 

Menu Restodays DINER 2

 

APPETIZER

 TRIO DE GRAVLAX DE SAUMON

SALMON GRAVLAX  TRIO  4,10,11

(salmon gravlax red and black, sesame, green salad, sauce made of sundried tomatoes)

 

***

 

MAIN DISH

 ROUGET A LA CREME D¿ORANGE, EPINARDS

RED MULLET, ORANGE CREAM, SPINACH  3,4,7,8

(Filet of red mullet , orange cream, spinach cake with almonds)

 

***

 

DESSERT

 EKMEK GREC KATAIFI

GREEK EKMEK KATAIFI   1,3,7,8

(kataifi, greek mastiha cream, pistachio ice cream)

 

Voir sur la carte
kbc-label_restodays_directions
Avis

A propos de

  • A propos de
  • Comment cela fonctionne?
  • FAQ

Mon profil

  • S'inscrire

Nos sites

  • www.tablebooker.be
  • www.resto.lu
  • www.restodays.lu

Contact

63-65, rue de Merl
L-2146 Luxembourg
LUXEMBOURG
Tel: + 35 2 25 10 72
Fax: + 35 2 25 10 73

This website uses cookies to enhance your experience. By continuing to use this website you agree to the use of cookies.
Accept cookies